Reception catering

Gourmet catering til din reception i København

Smagfuld mad til reception i København

Skal du holde et større eller mindre arrangement? Hos Gas.Op leverer vi mad til reception i København. Vores retter egner sig både til formelle såvel som uformelle arrangementer. Vi laver både udtryksfulde canapeer samt små anretninger, hvor alle retterne kan spises stående. Dette giver gæsten en god madoplevelse med mange smagsindtryk.

Venus og barløsning til dit næste event

Foruden gourmet catering kan Gas.Op også være behjælpelig med en barløsning til dit event. Dette giver dine gæster en helhedsoplevelse, som de sent vil glemme. Vores bartendere er professionelle og servicemindede og skaber de perfekte rammer om dit event. Derudover samarbejde vi med flere eksklusive venues i København og omegn.

Unik privatoplevelse i forbindelse med mad til reception

Gas.Op har ikke et bestemt sæsonbetonet menukort, da vi i samarbejde med kunden om at skaber den helt rigtige menu sammensætning, Gas.Op bestræber sig efter, ikke at sammensætte den samme menu to gange. Vi som cateringfirma, ville gerne give gæsten en unik privatoplevelse, hvor vi lytter til kundens ønsker. Udefra dette modulerer og skaber, vores dygtige køkkenteam den helt rigtige menu til jeres reception, bryllup eller andet event.

Hør nærmere omkring mulighederne

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om vores løsninger? Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 60 17 99 95, sende en mail til [email protected] eller udfylde vores kontaktformular.