Om GAS.OP

Gastronomisk Oplevelse

Historien bag

Gas.Op blev stiftet i marts 2015 af grundlæggerne Jeppe Feldt og Tore Bruun, der havde en stærk vision om at tilbyde gourmetmadoplevelser i en overkommelig prisklasse til enhver begivenhed.

Igennem årene har Gas.Ops primære formål været klart: At levere madoplevelser i verdensklasse, som sætter samtalen i gang til ethvert event. Det er Gas.Ops fornemmeste opgave at dele sin passion for madlavning.

Gas.Op står for Gastronomisk Oplevelse og består i dag af både Gas.Op Køkken og Gas.Op Event. Således tilbyder Gas.Op i dag at arrangere hele dit event lige fra planlægning til levering af professionelle tjenere, således at kunderne og kundernes gæster til enhver tid får den bedst mulige helhedsoplevelse.

Gas.Op blev grundlagt på troen om, at bringe den gastronomiske madoplevelse ud til ethvert event.

Vi bestræber os på at skabe kulinariske oplevelser, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet og smag og hvor kundens præferencer altid sættes i centrum.

– Jeppe Feldt, Grundlægger og Chefkok

Jeppe Feldt
Grundlægger og idéudvikler
Tore Bruun
Grundlægger og projektleder
Mikkel Hjort
Partner og projektleder
Nikolaj Elbæk
Køkkenchef
Nicolaj Holm
Souschef
Simon Greve
Kok
Mark Jensen
Kok
Nicolai Mouritsen
Køkkenassistent
Mie Blankenberg
Nathali Polonska
Opvasker og køkkenassistent