Catering til bryllup i 2021 eller 2022?

Gas.Op tilbyder catering til bryllup i København og hjælper dig gennem de små og store fejringer med en unik dining oplevelse. Ring eller skriv til os – så hjælper vi med at skræddersy hele dit event; lige fra mad og vin til lokale og opdækning.

Gas.Op

Catering til bryllup i København

Gas.Op tilbyder gourmet catering til bryllup. Vi bestræber sig efter at lave moderne og unik gourmetmad, hvor vi sætter gode, ærlige råvarer i centrum. Vores dygtige kokke arbejder med gastronomiens teknikker og en nysgerrighed til skabe de bedste smage. Vi bestræber os på at skabe det bedste udtryk, samt de bedste smage, så gæsterne til dit bryllup får den bedste madoplevelse.

Unik mad til et unikt bryllup

Gas.Op arbejder ikke ud fra et bestemt sæsonbetonet menukort, når vi leverer mad til bryllup, da vi i samarbejde med kunden om at skaber den helt rigtige menu sammensætning, Gas.Op bestræber sig efter, ikke at sammensætte den samme menu to gange. Når vi laver catering vil vi gerne give brudeparret og gæsterne en unik privatoplevelse, hvor vi lytter til kundens ønsker. Udefra dette modulerer og skaber, vores dygtige køkkenteam den helt rigtige menu til jeres bryllup eller andet event.

Ring eller skriv til os

Så hjælper vi med at skræddersy hele dit event. Vi kan kontaktes på tlf.: +45 60 17 99 95, på mailen: kontakt@gasop.dk eller via vores kontaktformular.

Unik mad til et unikt bryllup

Gas.Op arbejder ikke ud fra et bestemt sæsonbetonet menukort, når vi leverer mad til bryllup, da vi i samarbejde med kunden om at skaber den helt rigtige menu sammensætning, Gas.Op bestræber sig efter, ikke at sammensætte den samme menu to gange. Når vi laver catering til bryllup vil vi gerne give brudeparret og gæsterne en unik privatoplevelse, hvor vi lytter til kundens ønsker. Udefra dette modulerer og skaber, vores dygtige køkkenteam den helt rigtige menu til jeres bryllup eller andet event.