Bryllup catering

Catering til bryllup i København

Catering til dit bryllup
i 2024?

Gas.Op tilbyder catering til bryllup i København og hjælper dig gennem de små og store fejringer med en helt unik dining oplevelse. Vi skræddersyer hele dit event lige fra mad og vin til lokale og opdækning.

Smagfuld catering til bryllup i København

Gas.Op tilbyder gourmet catering i anledning af dit bryllup. Vi bestræber sig efter at lave moderne og unik gourmetmad, hvor vi sætter gode, ærlige råvarer i centrum.

Vores dygtige kokke arbejder med gastronomiens teknikker og en nysgerrighed til skabe de bedste smage. Vi bestræber os på at skabe det bedste udtryk, samt de bedste smage, så gæsterne til dit bryllup får den bedste madoplevelse.

Få et unikt bryllup med en indbydende menu

Gas.Op arbejder ikke ud fra et bestemt sæsonbetonet menukort, når vi leverer mad til bryllup, da vi i samarbejde med kunden om at skaber den helt rigtige menu sammensætning, Gas.Op bestræber sig efter, ikke at sammensætte den samme menu to gange.

Når vi laver catering vil vi gerne give brudeparret og gæsterne en unik privatoplevelse, hvor vi lytter til kundens ønsker. Udefra dette modulerer og skaber, vores dygtige køkkenteam den helt rigtige menu til jeres bryllup eller andet event.

Få mere information om vores catering til bryllup

Skal vi hjælpe dig med at skræddersy hele dit event? Du har mulighed for at kontakte os på tlf.: +45 60 17 99 95, sende en mail til [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular.