Private dining i dit hjem i København?

Gas.Op hjælper dig igennem de små og store fejringer med en unik private dining oplevelse med privat kok i egne omgivelser i København. Vi skræddersyr dit event, så det bliver præcis, som du og dine gæster ønsker det

Indehaver og kundeansvarlig Tore Bruun

Privat kok og Private Dining

Gas.Op hjælper dig igennem de små og store fejringer med en helt unik dining oplevelse i egne omgivelser. Vi vejleder og skræddersyr dit event, så det altid bliver præcis, som du og dine gæster ønsker det. Leder du efter gourmet catering til et større event? Læs mere om vores catering til bryllup, mad til reception eller barløsninger.

Corona-venlig private dining

Vi tilbyder en corona-venlig dining oplevelse udover det sædvanlige, hvis du har noget særligt at fejre i denne tid med maximum 9 personer. Vi overholder naturligvis alle restriktioner, og hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på gas.opkbh@gmail.com

Gastronomisk Oplevelse med privat kok

Gas.Op står for Gastronomisk Oplevelse og består i dag af både Gas.Op Køkken og Gas.Op Event. Således tilbyder Gas.Op i dag at arrangere hele dit event lige fra planlægning til levering af professionelle tjenere, således at kunderne og kundernes gæster til enhver tid får den bedst mulige helhedsoplevelse.