Sommer menu 

Snack

Hamchie med rødbede, æble, yuzu og musling

Forret

Pighvar med kompot af umodent grønt, kærnemælk og purløg

Mellemret

Sandwich med wagyu tartar og østerscreme

Hovedret

Grillet kalv med, røget selleri, ponzu sauce og golden selection kaviar med shiso

Dessert

Fromage på fåremælk, citrus urter, tørret yoghurt og gele på citron timian

Pescetar menu 

Snack

Hamachi, rødbede og muslingemayonnaise

Forret

Helleflynder med syltede blomster, brændt jordskokkecreme og kærnemælkssauce

Hovedret

Pighvar med røget selleripure, og sauce på kærnemælk og fiskerogn

Dessert

Chokolade, brændte mandler og kirsebær

Vegansk menu 

Snack

Rødbedetærte med græskarcreme, syltet græskar, appelsin og tagetes

Forret

Østershatte marineret i miso med tomatconsommé, shiso og dehydreret gulerod

Hovedret

Soyaterrine med brændt sellericreme, svampefume og friteret shiso

Dessert

Chokolade, saltkaramel og tørrede bær