Gourmet menu tilpasset jeres event

Fra canapeer til fulde middage - sammensæt en menu, som passer til jeres event og preferencer

Gas.Op menuer til jeres event

Hos Gas.Op er madoplevelser skabt med fokus på kvalitet og kreativitet. Vores kokke bruger de fineste råvarer til at lave retter, der både smager og ser fantastiske ud. De skaber de helt rigtige serveringer til ethvert arrangement, og menuen til ethvert event er unik.

Gas.Op tilbyder en bred vifte af menuer, som kan tilpasses jeres specifikke ønsker. Fra elegante canapeer til omfattende middage – hver ret er designet til at levere en uforglemmelig oplevelse. Sammen med jer skabes en gastronomisk rejse, der overgår jeres forventninger og gør maden til et højdepunkt ved jeres event.

Skab jeres helt perfekte menu

Oplev unikke menukombinationer, skabt til at gøre jeres arrangement uforglemmeligt.

Sæson menu 1

Snack

SPRØD TACO MED JOMFRUHUMMER, ÆBLER OG WASABI

Forret

HELLEFISK MED YUZUFROMAGE, GRØNNE JORDBÆR, ASPARGES OG RAMSLØG.
HERTIL MASKBRØD MED PISKET MANDELFLØDEOST

ALTERNATIV
POCHERET ÆG MED ASPARGES, GRØNNE JORDBÆR, OG BERGAMOTTECREME

Hovedret

KYLLING FARSERET MED MORKEL, STEGTE MORKLER, PONZUSAUCE OG SPÆDE URTER

NYE KARTOFLER MED BRUNET SMØR OG CITRUSURTER

Dessert

RABARBER, PISTACIE, HIBISCUS OG GLAS TUILLE

Sæson menu 2

Snack

TÆRTE MED NYE ÆRTER SYRNET FLØDE OG KAVIAR

Forret

TORSK, COURGETTE OG HUMMER.

HERTIL MASKBRØD MED PISKET MANDELFLØDEOST

Hovedret

KALVEMØRBRAD, PONZUSAUCE, NYE GULERØDDER OG FERMENTERET PERSILLE

Dessert

VANILJEMOUSSE, JORDBÆR, LAKRIDS

Vegetar menu

Snack

TARTAR PÅ ØSTERSHATTE MED ÆBLER OG WASABI

Forret

POCHERET ÆG MED ASPARGES, GRØNNE JORDBÆR, OG BERGAMOTTECREME.

HERTIL MASBRØD MED MANDELSMØR

Hovedret

BRÆNDT MISO-SELLERIRULLE STEGTE MORKLER, PONZUSAUCE OG SPÆDE URTER.
NYE KARTOFLER MED BRUNET SMØR OG CITRUSURTE

Dessert

BARGAMOTTE, LIME, SKOVMÆRKE, HVID CHOKOALDE OG VALNØDDER

 

forret
forret
dessert