Sæson menu 

Snack

Sort blinins med hamachi , løgblomster og tuille af brændte løg

Forret

Kulmule med wasabi, asparges, honning melon, agurkeskud og floralsk eddike

Hovedret

Wagyu med røget selleri, blomme og sheet af rødbeder og blomme

Rødbedetaco med kartofler marineret i citron løvstikke

Dessert

Karamelæg med chokolademousse, solbær, anis og rabarber

Pescetar menu 

Snack

Hummerravioli med røget kartoffel og vandspinat

Forret

Færrøsk laks, jalapenos, peberod, syltede gulerødder, appelsin og tagetes

Hovedret

Havtaske med creme fraichesauce, golden selection kaviar og selleri

Dessert

Yuzu, chokolade og brændte mandler

Vegansk menu 

Snack

Nye ærter, mynte og kartoffelcreme i krustade

Forret

Asparges, melon, agurkeskud, løvstikke og friteret sorte nudler

Hovedret

Dehydreret svampe med miso, brændt selleri og arrancini med ramsløg

Dessert

Chokolade med bær og gel på rabarber, solbær og anis