Menuer

Sammensæt en menu efter dit event og preferencer

Gas.Op menuer

Gas.Op har ikke et specifikt sæsonbetonet menukort, da vi samarbejder med vores kunder om at skabe den helt rigtige menusammensætning. Ud fra sæson og preferencer skaber vores team de helt rigtige serveringer til ethvert arrangement, hvilket garanterer at alle gæster får en unik oplevelse

Skab den helt perfekte menu

Gas.Op bestræber sig efter aldrig at sammensætte den samme menu to gange.

Sæson menu

Snack

Sort kræmmerhus med frisk gedesost og rogn

Forret

Hiramasa med nashi, grape og timianolie med tuille af brunet smør

Hovedret

Kylling med morkelsouffle, selleri med brunet smør og brombærsauce med trøffel

Dessert

Chokoladetærte med mousse, kirsebær og krystalliseret chokolade

Pescetar menu

Snack

Lille tærte med hvid tun, yuzuperler, peberrod og rød karse

Forret

Kammusling, syltet chili, appelsin og tomat

Hovedret

Havtaske, syrnet fløde, rogn og selleri i brunet smør

Dessert

Hvid chokolade, karamelæg og fermenteret kirsebær

Vegetar menu

Snack

Blinis med østershatte, fermenteret hvidløg, wasabiurt og dehydreret gulerod

Forret

Fermenteret kartoffel og jordskok, bergamotte, gammelknas, stikkelsbær og sprøde jordskokker

Hovedret

Løvstikke aranchini med grillet brocolini, babaganoush, yuzusauce og urtesalat med wasabi

Dessert

Syltet pære- og chokoladetærte med karamelmousse og langpeber