Sæson menu 

Snack

Sandwich med wagyu, wasabi, rød karse og biblomme

Forret

Skaldyrssalat af dansk hummer og strandkrabbe med misonutella, syltet blæretang og spirulina chips

Mellemret

Boghvedepandekage med jomfruhummer, porre, purløgsolie og sprød kylling

Hovedret

Kalv med jordskokker, hummerbordelaise med røget marv og kartofler confiteret i andefedt

Dessert

Fed chokoladecreme, salt karamel, brændte mandler og knasende chokolade

Pescetar menu 

Snack

Hamachi, rødbede og muslingemayonnaise

Forret

Helleflynder med syltede blomster, brændt jordskokkecreme og kærnemælkssauce

Hovedret

Pighvar med røget selleripure, og sauce på kærnemælk og fiskerogn

Dessert

Chokolade, brændte mandler og kirsebær

Vegansk menu 

Snack

Rødbedetærte med græskarcreme, syltet græskar, appelsin og tagetes

Forret

Østershatte marineret i miso med tomatconsommé, shiso og dehydreret gulerod

Hovedret

Soyaterrine med brændt sellericreme, svampefume og friteret shiso

Dessert

Chokolade, saltkaramel og tørrede bær