Menuer
Sammensæt en menu efter dit event
Gas.Op menuer
Gas.Op har ikke et specifik sæsonbetonet menukort, da vi samarbejder med vores kunder om at skabe den helt rigtige menusammensætning. Udefra sæson og preferencer modulerer og skaber vores team de helt rigtige serveringer til ethvert arrangement, hvilket garanterer at alle gæster får en unik oplevelse
Skab den helt perfekte menu
Gas.Op bestræber dig efter, ikke at sammensætte den samme menu to gange.
Sæson menu
Snack
Sort kræmmerhus med frisk gedesost og rogn
Forret
Hiramasa med nashi, grape og timianolie, med tuille af brunet smør
Hovedret
Kylling med morkelsouffle, selleri med brunet smør og brombærsauce med trøffel
Dessert
Chokoladetærte med mousse, kirsebær og krystaliseret chokolade
Pescetar menu
Snack
Lille tærte med hvid tun, yuzuperler, peberrod og rød karse
Forret
Kammusling, syltet chili, appelsin og tomat
Hovedret
Havtaske, syrnet fløde, rogn og selleri i brunet smør
Dessert
Hvid chokolade, karamelæg og fermenteret kirsebær
Vegansk menu
Snack
Blinis med østershatte, fermenteret hvidløg, wasabiurt og dehydreret gulerod
Forret
Fermenteret kartoffel og jordskok , bergamotte, gammelknas, stikkelsbær og sprøde jordskokker
Hovedret
Løvstikke aranchini med grillet brocolin, babaganoush, yuzusauce og urtesalat med wasabi
Dessert
Syltet pærer og chokoladetærte med karamelmousse med langpeber