Gourmet menu tilpasset jeres event
Fra canapeer til fulde middage - sammensæt en menu, som passer til jeres event og preferencer
Gas.Op menuer til jeres event
Hos Gas.Op er madoplevelser skabt med fokus på kvalitet og kreativitet. Vores kokke bruger de fineste råvarer til at lave retter, der både smager og ser fantastiske ud. De skaber de helt rigtige serveringer til ethvert arrangement, og menuen til ethvert event er unik.
Gas.Op tilbyder en bred vifte af menuer, som kan tilpasses jeres specifikke ønsker. Fra elegante canapeer til omfattende middage – hver ret er designet til at levere en uforglemmelig oplevelse. Sammen med jer skabes en gastronomisk rejse, der overgår jeres forventninger og gør maden til et højdepunkt ved jeres event.
Skab jeres helt perfekte menu
Oplev unikke menukombinationer, skabt til at gøre jeres arrangement uforglemmeligt.
Sæson menu 1
Snack
SPRØD TACO MED JOMFRUHUMMER, ÆBLER OG WASABI
Forret
HELLEFISK MED YUZUFROMAGE, GRØNNE JORDBÆR, ASPARGES OG RAMSLØG.
HERTIL MASKBRØD MED PISKET MANDELFLØDEOST
ALTERNATIV
POCHERET ÆG MED ASPARGES, GRØNNE JORDBÆR, OG BERGAMOTTECREME
Hovedret
KYLLING FARSERET MED MORKEL, STEGTE MORKLER, PONZUSAUCE OG SPÆDE URTER
NYE KARTOFLER MED BRUNET SMØR OG CITRUSURTER
Dessert
Sæson menu 2
Snack
TÆRTE MED NYE ÆRTER SYRNET FLØDE OG KAVIAR
Forret
TORSK, COURGETTE OG HUMMER.
HERTIL MASKBRØD MED PISKET MANDELFLØDEOST
Hovedret
KALVEMØRBRAD, PONZUSAUCE, NYE GULERØDDER OG FERMENTERET PERSILLE
Dessert
VANILJEMOUSSE, JORDBÆR, LAKRIDS
Vegetar menu
Snack
Forret
POCHERET ÆG MED ASPARGES, GRØNNE JORDBÆR, OG BERGAMOTTECREME.
HERTIL MASBRØD MED MANDELSMØR
Hovedret
BRÆNDT MISO-SELLERIRULLE STEGTE MORKLER, PONZUSAUCE OG SPÆDE URTER.
NYE KARTOFLER MED BRUNET SMØR OG CITRUSURTE
Dessert
BARGAMOTTE, LIME, SKOVMÆRKE, HVID CHOKOALDE OG VALNØDDER


