Menuer

Sammensæt en menu efter dit event

Gas.Op menuer

Gas.Op har ikke et specifik sæsonbetonet menukort, da vi samarbejder med vores kunder om at skabe den helt rigtige menusammensætning. Udefra sæson og preferencer modulerer og skaber vores team de helt rigtige serveringer til ethvert arrangement, hvilket garanterer at alle gæster får en unik oplevelse

Skab den helt perfekte menu

Gas.Op bestræber dig efter, ikke at sammensætte den samme menu to gange.

Sæson menu

Snack

Sort kræmmerhus med frisk gedesost og rogn

Forret

Hiramasa med nashi, grape og timianolie, med tuille af brunet smør

Hovedret

Kylling med morkelsouffle, selleri med brunet smør og brombærsauce med trøffel

Dessert

Chokoladetærte med mousse, kirsebær og krystaliseret chokolade

Pescetar menu

Snack

Lille tærte med hvid tun, yuzuperler, peberrod og rød karse

Forret

Kammusling, syltet chili, appelsin og tomat

Hovedret

Havtaske, syrnet fløde, rogn og selleri i brunet smør

Dessert

Hvid chokolade, karamelæg og fermenteret kirsebær

Vegansk menu

Snack

Blinis med østershatte, fermenteret hvidløg, wasabiurt og dehydreret gulerod

Forret

Fermenteret kartoffel og jordskok , bergamotte, gammelknas, stikkelsbær og sprøde jordskokker

Hovedret

Løvstikke aranchini med grillet brocolin, babaganoush, yuzusauce og urtesalat med wasabi

Dessert

Syltet pærer og chokoladetærte med karamelmousse med langpeber