”
Gas.Op har ikke et specifik sæsonbetonet menukort, da vi samarbejder med vores kunder om at skabe den helt rigtige menusammensætning. Udefra sæson og preferencer modulerer og skaber vores team de helt rigtige serveringer til ethvert arrangement, hvilket garanterer at alle gæster får en unik oplevelse
Indehaver & chefkok Jeppe Feldt
Sæson menu
Snack
Sort blinins med hamachi , løgblomster og tuille af brændte løg
Forret
Kulmule med wasabi, asparges, honning melon, agurkeskud og floralsk eddike
Hovedret
Wagyu med røget selleri, blomme og sheet af rødbeder og blomme
Rødbedetaco med kartofler marineret i citron løvstikke
Dessert
Karamelæg med chokolademousse, solbær, anis og rabarber
Pescetar menu
Snack
Hummerravioli med røget kartoffel og vandspinat
Forret
Færrøsk laks, jalapenos, peberod, syltede gulerødder, appelsin og tagetes
Hovedret
Havtaske med creme fraichesauce, golden selection kaviar og selleri
Dessert
Yuzu, chokolade og brændte mandler
Vegansk menu
Snack
Nye ærter, mynte og kartoffelcreme i krustade
Forret
Asparges, melon, agurkeskud, løvstikke og friteret sorte nudler
Hovedret
Dehydreret svampe med miso, brændt selleri og arrancini med ramsløg
Dessert
Chokolade med bær og gel på rabarber, solbær og anis