Sommer menu 

Snack

Fladbrød med tartar af kalv, ramsløgskapers, sommerurter og fermenteret pebermayonaisse

Forret

Saltet norsk laks, cantaloupe melon, golden selection caviar og konfiteret æggeblomme

Hertil surdejsbrød med pisket sennepsmør

Hovedret

Grillet pluma af sortfod med vilde, grønne og hvide asparges og skummende sauce af honning & sennep og bronzefennikel

Hertil nye kartofler vendt i dild og ramsløg

Dessert

Rabarbercreme med hvid chokoladeskal, raberberkompot og rabarbersuppe

Eksklusiv menu 

Snack

Lille sprød tærte med rømørejer, ramsløgsmayonnaise, yuzuperler, purløgsblomster og dild

Forret

Let grillet tun med ravioli af daikon og gedeost med bergamot, spæde citronurter, løgblomster og broken gel på bergamot

Hovedret

Rosastegt kalvefilet med jordskokker, æble og ramsløgskapers, sprød kål og sauce på cremefraiche og trøffel, nye kartofler vendt med syltet salturt og masser af urter

Dessert

Citronmousse i hvid chokoladeskal med lemoncurd, citronpulver og tørret morgenfrue

Fisk & skaldyr menu 

Forret

Pocheret hummer med frisk pære, karryurt, agurkeblomster og klaret gul tomatjuice med hyldeblomstolie

Hertil surdejsbrød med pisket smør

Hovedret

Pighvar med ærter, mynte og syltede borettaneløg med skilt sauce på syrnet fløde og løvstikke

Nye aspargeskartofler vendt i dild og ramsløg

Dessert

Hvid chokoladeæg med vaniljecreme, citronurter og sudachi nitrogen is