Event catering

Gourmet catering til dit event

Eksklusiv event catering i København

Skal du holde et premium arrangement? Gas.Op arrangerer gerne hele festen med barløsninger, venues og stilrent event catering i København.

Vi er samarbejdspartnere med flere forskellige luksuriøse venues i København, så du har mulighed for at finde det helt rette sted at holde dit næste event. Vi har stor erfaring og succes med at holde store fester, hvor vores team kan planlægge hele jeres kommende event.

Private dining med
privat kok i København

Vil du nyde et eksklusivt måltid i eget hjem? Hos Gas.Op tilbyder vi private dining med privat kok i København og omegn.

Vi hjælper dig igennem de små og store fejringer med en helt unik dining oplevelse i egne omgivelser.

Vi vejleder og skræddersyr dit event, så det altid bliver præcis, som du og dine gæster ønsker det. Leder du efter gourmet catering til et større event? Læs mere om vores catering til bryllup, mad til reception eller barløsninger

 Leder du efter gourmet catering til et større event? Læs mere om vores catering til bryllup, mad til reception eller barløsninger.

Event catering – skab den helt perfekte menu

Gas.Op har ikke et bestemt sæsonbetonet menukort, da vi samarbejder med kunden om at skabe den helt rigtige menusammensætning, Gas.Op bestræber sig efter aldrig at sammensætte den samme menu to gange, så hver oplevelse bliver jeres egen.


Når vi laver event catering, ville gerne give gæsten en eksklusiv privatoplevelse, hvor vi lytter til kundens ønsker. Udfra dette modulerer og skaber vores dygtige køkkenteam den helt rigtige menu til jeres kommende event.

Få mere information om vores catering til events

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du har mulighed for at ringe på tlf.: +45 60 17 99 95, sende en mail til [email protected] eller udfylde vores kontaktformular herunder. 

Vi ser frem til at høre fra dig.