Smagfuld event catering i København

Skal du holde et lækkert arrangement? Gas.Op arrangerer gerne hele festen med barløsninger, venues og enestående event catering i København. Vi er samarbejdspartnere med flere forskellige unikke venues i København, så du har mulighed for at finde det helt rette sted at holde dit næste event. Vi har stor erfaring samt succes med at holde store fester, hvor vores team kan planlægge jeres kommende event.

Event catering – skab den helt perfekte menu

Gas.Op har ikke et bestemt sæsonbetonet menukort, da vi i samarbejde med kunden om at skaber den helt rigtige menu sammensætning, Gas.Op bestræber sig efter, ikke at sammensætte den samme menu to gange. Når vi laver event catering, ville gerne give gæsten en unik privatoplevelse, hvor vi lytter til kundens ønsker. Udefra dette modulerer og skaber, vores dygtige køkkenteam den helt rigtige menu til jeres kommende event.

Få mere information om vores catering til events

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at ringe på tlf.: +45 60 17 99 95, sende en mail til [email protected] eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Unik event catering

Gas.Op har ikke et bestemt sæsonbetonet menukort, da vi i samarbejde med kunden om at skaber den helt rigtige menu sammensætning, Gas.Op bestræber sig efter, ikke at sammensætte den samme menu to gange. Vi som cateringfirma, ville gerne give gæsten en unik privatoplevelse, hvor vi lytter til kundens ønsker. Udefra dette modulerer og skaber, vores dygtige køkkenteam den helt rigtige menu til jeres kommende arrangement.