Gas.op

Maden

Vi går utrolig meget op i at følge sæsonens råvare pga. de fordele der er i dette. For det første smager en råvare bedst derudover er råvaren mest næringsrig, når den er ny høstet, og svindet er mindre.

Endelig giver det en dejlig naturlig variation i menuplanen at følge årstidens sæsonvarer.
og det at kunne støtte lokalt og økologisk så vidt muligt, giver en faglig ro i maven ved at kunne gøre sit for miljøet.

det skal siges at vi ikke 100 pct. lader os ikke være hæmmet af dette, hvis vi syntes at en menu bliver bedre med en råvare der nødvendigvis ikke er i sæson.
Det kunne være en røget dyrekølle (December) med en kompot af havtorn (slut sommer) Vores kokke er udannet i København og Frankrig og har en fortid i div. folkekøkkener som cofoco og Meyers og div. Michelin restauranter. Vi gør en dyd i at fortolke mad der er oppe i tiden og gøre den endnu bedre.

Baren

Bartenderne er professionelle og har en fortid på nogle af Københavns bedste cocktailbare bl.a. Ruby, Honey ryder, the mirror og Victor.
Vores cocktails følger sæsonen så vidt muligt og bliver serveret med sans for detaljen.

Gas.op.

Classensgade 7
2100 Kbh Ø

Kontakt os

Vedr. booking eller generelle spørgsmål

gas.opkbh@gmail.com
+45 6017 9995

Følg os

×
×
Skriv
Menu
Ring op